Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

fredag 6 januari 2012

The League säsong 1-3

Det är inte ofta som jag skrattar högt när jag ser på något ensam. Men The League lyckades. Jag misstänker, baserat på att den senaste serien som konstant fick mig att skratta högt i min ensamhet var 10 items or less, att det kan ha något att göra med att det delvis är improviserat.
Det är ju inget särskilt banbrytande, ett grabbgäng som har något som håller ihop dem - i detta fall en låtsasliga i amerikansk fotboll - och de tokigheter som de hamnar i. Obligatoriska tjejen i kanten på gänget och crazykillen finns såklart med. Rena gäspningen på papper, men när jag började titta så vart det gång på gång att få mig att inte bara le utan skratta högt.
Bäst: När det avslöjas att Taco klarar sitt uppehälle genom att få tjänster från sina buksvågrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar