Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

måndag 18 juni 2012

American Ninja Warrior

Smaka på titeln: American Ninja Warrior. Det måste ju vara bra...

Avsnittet börjar med att introducera Mt. Midoriyama, den slutgiltiga utmaningen i tävlingen som för första gången skeppats från Japan till USA. För allt är såklart baserat på ett japanskt format, Sasuke, som G4 haft förhandstävlingar till tidigare år. Därför är det fjärde säsongen av American Ninja Warrior, men första säsongen som sänds på NBC istället för G4, om jag förstått detta rätt.

De tävlande som lyfts fram som särskilt intressanta är:

Brent Steffensen, tidigare tävlande i japanska utmaningen.

Jesse La Flair, free runner som blivit YouTube-kändis. (Han presenteras som utövare av parcour, men parcour handlar om att ta sig från punkt A till punkt B utan att låta saker stå i vägen och videon som visas slutar han på samma plats som han började, alltså Free Running.)

Luci Romberg, stuntkvinna. Vore kul att se någon kaxig karl få stryk av en tjej.

Första utmaningen är en hinderbana som ska tas på tid. Vinklade sidor som ska hoppas mellan, en stock man ska hålla fast i, en spinnande pinne att springa på. Efter ett tag är det en som klarar snurrpinnen, men missar hoppet för att få klättra i ett nät. Det verkar riktigt svårt.

Skådisen som spelade Peter i Narnia dyker upp, men kommer inte hela vägen. Men längst hittills, inte bara en kändisdeltagare mao.

Misstänker att de klippt in folk i en ordning som ska öka hur nära de kommer. Nästa att slå rekord är iaf en raketforskare. Geek power!

Akrobatkille härnäst. Första som tar snedstegen utan att stanna. Snyggt.

Förra årets snabbaste tid, skön kille. Först att ta hem skiten. Stylin'!

BÄSTA KLÄDERNA! Speedo tuxedo! Och killens jobb är att sätta eld på sig själv! Snabbare tid än "Frosti" som var förra årets. Och vart kan jag skaffa en Speedo tuxedo!? Gief!

Och nu kommer La Flair, YouTube-killen. Snabbt som FAEN. Gillart! Hoppsan, nu kommer det en cirkusakrobat från Vegas. Går hängtrappan som om det vore en vanlig trappa... jäklar. Akrobater är visst grejjen.

Reklampaus...

Evan "Rocket" Dollard, f.d. vinnare av American Gladiators och därmed också gladiator har visst sprungit under pausen. Coolt. Tjejen från innan kommer nu, förmodligen ramlar hon också på nätet.NEJ! Hon tar det. Jäklar.Men hennes längd är nog ett hinder på slutet. Japp... Där ramlade hon i vattnet. För långt att sträcka sig mellan trapporna. Kommentatorerna gör en grej av hur nära hon var och hur långt hon kom. Ganska skön inställning till tjejer i tävlingen, de väntar på den som ska klara men samtidigt är det inte många killar som klarar.

Nu kommer Steffensen, han har visst haft ett bråck. Ser ut som han tränat sig i form efter det, hoppar över steg i trappan och kastar sig uppför väggen istället för att springa. Sätter rekordtid. Damn!

10 personer som klarat, hälften har försökt. Nästa avsnitt ska några veteraner, och killen som gör varulvens stunts i Twilight, tävla. Måste se till att ha öl tills dess, det här programmet funkar inte utan öl. Och så kanske träna lite själv, blir att känna mig otroligt fet och slapp av att se de här pojkarna och flickorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar