Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

torsdag 14 juni 2012

Animaniacs S1E4

Animaniacs bitches! United States, Canada. Mexico, Panama. Haiti, Jamaica, Peru!


Intro
Som blivit vanligt nu är det introlåt direkt, följt av en flykt. Denna gång i en clown-ballong.

Hooked on a ceiling
Ett avsnitt om Michelangelo, inte ninja-sköldpaddan, och målandet av Sixtinska kapellets tak. Man ska akta sig vad man ber om, han ber om hjälp och får Warnerbröderna.

Goodfeathers - the beginning
Vad som på ytan är en parodi på gangsterfilmer med duvor i rollerna är egentligen mer av en "Hjulben och Gråben". Duvorna ska få tag på en bagel mitt i gatan, de gör nya planer för hur det ska fungera, det misslyckas. Om och om igen. Med mycket våld som resultat, gärna från en bil eller ett tunnelbanetåg som kommer körandes i full karriär.


Wheel of morality
Återigen måste vi få veta vad avsnittet hade för moralkaka. Hjulet säger "Never ask what hot dogs are made of". Bara gör det inte.

Sightgag
Avslutningsvis får vi en "stum" sketch där Warnersyskonen plockar fram en stege ur en säck, alldeles för liten för att stegen ska få plats, och klättrar upp till vattentornet. När säkerhetsvakten ska klättra efter så sjunker såklart stegen ner i säcken. Klassiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar