Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

lördag 21 juli 2012

Horrible bosses

Jag har skjutit på att se Horrible bosses ett bra tag. För jag tänkte, "ytterligare en post-hangover-killarsomhänger-film". Men vad jag inte insåg var att det var en semester för ett gäng kändisar där de får leka av sig lite i en absurd historia.

Det är en typ av filmer jag gillar. Expendables är lite samma sak, fast för action (eller det är väl det mest klockrena exemplet i modern tid). Massor med folk som bara dyker upp, gör lite scener med gamla kollegor, skrattar lite och har ett fett wrap-party. Jag känner alltid att det märks på underhållningsvärdet när ensemblen har roligt.

I alla fall, vi har en kontorsråtta som hatar sin chef, en kille som gillar sin chef men inte sin chefs son och en snubbe som blir sextrakasserad av sin snygga chef. De hatar sina chefer, de dricker öl, de kommer på att de ska döda sina chefer. De är inte skurkar på riktigt. Hilarity ensues. De har lite otur, de har lite tur, allt ser illa ut, allt faller på plats.

En bunt skratt på vägen. Bättre än att titta på Allsång på Skansen. Över medel, rolig komedi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar