Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

söndag 26 augusti 2012

Smittsam energi

Nu ska jag börja med att påpeka att jag inte är en sån där flummare som tror att alla människor är sammanlänkade och energi flödar mellan oss i någon slags osynligt fält. Men andra människor kan påverka ens sinnesstämning rätt mycket.

När man arbetar i ideella organisationer så är det lätt att känna att saker är lite tacklösa. Många viljor drar åt ett annat håll än en själv och när det inte går bra blir det lätt tungt. Men det man inte får glömma är att det finns en idé och en grundtanke. Att arbeta tillsammans för ett gemensamt mål.

Ibland så tappar man det, men så kommer stunder då man får se en massa folk samlade med bara förväntan och positiva känslor. Det är svårt att beskriva hur mycket man kan känna sig uppladdad och vilken positiv energi man själv får av att se det. Som en kugge i maskinen är det svårt att ta ett steg tillbaka och se hela bilden. Men ibland kan det räcka med att se andra kuggar glatt tuffa på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar