Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

fredag 3 augusti 2012

WWE Extreme Rules

Extreme Rules... det borde vara spännande. Kasta reglerna ut genom fönstret, bord-stolar-fönster-kendopinnar... Men det är första PPV:n efter Wrestlemania, de största stjärnorna har planerat in sommarsemester och operationer som blivit väntande för att kunna vara med på 'Mania.

Cena är såklart kvar, ingenting verkar kunna ge oss en vecka utan Cena. Och senaste "ny"-tillskottet Brock Lesnar. Men Lesnar har inte fått någon uppbyggnad och Cena har använt all kreativitet och energi till att möta The Rock på 'Mania.

Randy Orton mot Kane för att dra isär ridån. Två individer som borde kunna göra en bra match, men de har inte fått någon tid alls att utveckla en story (på RAW, varför titta på B-showen SmackDown?) och jag glömmer bort att titta emellanåt.

Varför har någon fått för sig att ett fetto med dålig skäggväxt som får med sig två tjejer med stora rumpor till ringen ska vara intressant? Spöar misslyckade Per Gessle-blekningen Dolph Ziggler i alla fall. Gäsp.

Cody Rhodes vs Big Show. Vi får veta precis innan (eller en stund innan om vi såg pre-show på YouTube, men annars får vi hela den här...) att det är en bordsmatch. Hur ska Cody få Show genom ett bord, bla bla. Kommentatorerna avslöjar genom att prata så mycket om hur omöjligt det vore för Cody att lyfta Show att det kommer bli ett shady slut (de glömmer lägligt bort alla gånger någon ställt ett bord i vinkel och kastat sin motståndare framåt in i det). Show trampar snett genom ett bord. Skitslut.

Sheamus vs Daniel Bryan. Har inte sett inledningen, fattar inte hur man ska ta en kille som är två huvuden kortare på allvar som skurken i en match. Byt roller så kan de kanske göra något trovärdigt. Spolar förbi.

Ryback vs två jobbers. Vem fan är Ryback? Publiken vet... så de ropar "Goldberg" hela tiden. Japp, 7årsregeln (att efter 7 år minns ingen en storyline) funkar inte på Goldbergs winning streak. Blixten slår inte ner två gånger. Och inte med så fånigt fula finishers. Goldberg hade enkla, kraftfulla och logiska moves. Två stycken. Och gjorde den ena, sen den andra, sen ropade "Who's next!". Ryback gör lite halvmesyrer och en komplicerad svanskotekrossare, sen ropar "Finish him". Till sig själv då? Efter att han gjort det redan? Bah!

Diva-bältet flyttas från en Bella till Layla. Skiten de måste hitta på för att få någon att verka som en seriös utmanare till Beth Phoenix. Tips, skaffa någon som är känd för brottning och inte för att vara snygg utan trosor på.

Chicago Street Fight. Som inte tar sig ut på gatan eller ens utanför ringen. Blö. Börja på gatan och gå in istället. Eller i alla fall kasta in en massa gatuskit som soptunnor och vägskyltar. Det finns i alla fall en massa story med en riktigt bra heel, ett slut som går lite fram och åter på grund av tillhyggen. Duger i krig.

John Cena, Brock Lesnar. En brawler möter en fd MMA-stjärna som ska etablera sig som MMA-killen. Inte mycket brottning för att vara iaf en amatörbrottare från collegetiden. Blodigt och vulgärt utan psykologi. Vill jag ha UFC så tittar jag på UFC, tack så mycket.

Funkar i bakgrunden, men för inte ens några vettiga storylines framåt. Sommar, post-Mania-seghet... vad väntar man sig? Inget. Vad får man? Ungefär vad man väntat sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar