Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

fredag 24 augusti 2012

WWE Money in the Bank

Om man har 8 eller 5 deltagare i en ladder-match så kan man få ihop 20 min underhållning. Lite oberoende av vilka personer som är där inne. Men det som är mest intressant att lägga märke till med denna PPV är att CM Punk och Daniel Bryan går 30min på två personer. Det är inte många i WWE av idag som har tillräckligt med kunskap om det de håller på med för att vara underhållande i 30 min, utan några gimmickar.

Som vanligt får damerna mer tid att komma in till ringen än faktisk tid i ringen, men så har de ju bara en eller kanske två riktiga wrestlare i hela damdivisionen. Och de är stenhårt utmålade som skurkar, för att veta vad man håller på med = dåligt och att visa fittan i Playboy = bra i WWE-universumet.

Första laddermatchen, ungefär 2,5min/deltagare, andra 4min/deltagare, damernas 0,5min/deltagare. Punk-Bryan 14 min/deltagare. Säger allt om vilka som kan det de håller på med tycker jag. Just ja, Goldberg Ryback är ute också. Får mer tid än damerna. Folk ska väl få en chans att skrika "Gold-berg. Gold-berg." också. Ger min chansen att hämta öl, det är bra.

1 kommentar:

  1. Tycker de borde ha en Money in the Bin-match, i vilken de brottas i en replica av von Ankas pengabinge.

    SvaraRadera