Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

fredag 17 augusti 2012

WWE No Way Out

Det här med tema-PPV verkar vara teh shitz inom WWE nu. No Way Out har en main event i en bur, sen är det Money in the Bank med den likaledes döpta ladder-matchen. Efter det kommer Hell in a Cell, där main event kommer vara en Hell in a Cell-match. Problemet med det här upplägget är att man inte kan introducera överraskningar eller dra ut/snabba på ett förlopp om det inte fungerar som tänkt. Tidigare kunde man trappa upp från en vanlig match, slutar med en DQ, då gör man en No DQ!-match och får någon slags interference. För att hindra det så tar man in steel cage.

På så sätt kunde man tidigare mjölka tre-fyra stora matcher ur en fejd, nu är matcherna redan bestämda och fejderna måste anpassa sig efter dem. Och det drar ner vikten som specialmatcher håller när de är inplanerade under året på det här sättet. Royal Rumble fungerar, den är en av de saker som håller tempot stadigt under året, precis som Survivor Series hade en roll när de matcherna hade ett tydligt upplägg. Men om Hell in a Cell inte handlar om att Triple H eller Undertaker ska låsa in sig med någon de verkligen hatar, utan randomX och randomY ska mötas på den för HiaC avsedda PPVn så finns ingen vikt i att det är en HiaC-match.

Extreme Rules fungerar lite granna, den innebär att alla matcher ska vara något slags special. TLC fungerar när den handlar om att antingen vara Tables, Ladder eller Chair-on-a-pole - dock inte om man ska kasta in random folk i en TLC-match (TLC var bäst för den var mellan Edge&Christian (conchairto), The Dudleys ("D-Von, get the tables!") och Hardy Boyz (Jeff hoppar från höga stegar) och slog ihop deras specialiteter.)

I alla fall. No Way Out var skittråkig. Inget hände.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar