Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

fredag 10 augusti 2012

WWE Over the Limit

Over the Limit alltså. Mania-mattheten har inte lagt sig helt än.

Christian är tillbaka. Det kanske kan bli bra, men förmodligen hamnar han på SmackDown som jag inte orkar med att titta på. Begrav honom i ett köttberg av folk, alla ska väl få synas på en PPV. Som vanligt är stökmatcher inte så mycket att hänga i julgranen. Utom Stöket då, the Royal Rumble.

Tvillingar i Cena-dräkter. Förånansvärt lika. Varandra då, jag säger inte att Cena ser ut som ett litet barn. Det är han för lång för.

Jack Swagger får brottas, inte bara titta på när Dolph Ziggler gör det. Jag är med. Och möter Kingston-Truth. Ja, Ziggler kommer säkert också få vara med någon gång men Swagger vs Kingston eller Truth är det som blir intressant. En riktig jätte mot ett par flygande ebenholtzstatyer som kan charma publiken.
NEJ! Nu kom Ziggler in. Så jävla vanilj kille. Och konstant dålig hårdag...
Swagger! Tagteamfusk! Straffa Kingston, Truth dansar, Ziggler försöker fuska men Truth tar honom. Bla bla det vanliga tagteamstuffet. Doubleteam-move. Den kritiska tagen, vinst för Kingston-Truth. NEJ! Swagger bryter och nytt försök. Vinst för Kingston-Truth. Däremellan en massa restholds... för den lättaste och minst aktiva personen i en tag-teammatch. Skaffa kondition!
Varför ser Zigglers specialare ut som han hoppar längdhopp in i en vägg?

Divas. Beth Phoenix. Dubbelt så stor och tio gånger så stark som motståndaren. Leyla visar tidigt att hon lärt sig från andra divor under sin paus. Tyvärr är det Kelly Kelly hon lärt sig av så alla moves ser ut som hon glömmer sista steget och måste tänka efter. Förstör helt tempot. Förstör helt illusionen. Någon vinner säkert... oh, Leyla på att Beth släpper ner henne i midjehöjd och kastar sig på marken... jag är inte förvånad. Det är matcher som den här som får wrestling att se dåligt ut.
"Don't try this at home"? Varför släpper ni upp vilken sköka modell som helst från gatan i ringen då?

Sheamus-Alberto del Rio-Chris Jericho-Randy Orton. Hade inte Orton och Jericho storylines nyss? Sheamus och del Rio? Fattar inte alls hur de hamnat här, de är helt okej allihopa dock och med fyra killar så blir det alltid lite action. Men har en mästare NÅGONSIN förlorat i en tre- eller fyramannamatch? Det pratas om oddsen men de historiska oddsen är väl 99 mot 1 för behålla.

Brodus Clay kommer ut. Jag spolar till nästa match. Tack gode gud vetenskapen för fast forward.

Chrsitian plockar IC-bältet av Cody Rhodes. Snygga moves, men inte så mycket psykologi. Rhodes försöker, men får igång nått precis sekunderna innan han får "The Killswitch" (hur mycket bättre skulle den inte vara mot prettyboyen Cody om den fortfarande hette "The Unprettier") så publiken hinner knappt reagera. Bådar i alla fall gott för framtiden.

CM Punk - Daniel Bryan. I like where this is going. Submissions, toprope desperation, improvisation, ringpsykologi. Och så ett tvivelaktigt slut på det. Så ska en match se ut. Hoppas rivaliteten får hållas länge med mycket intressanta matcher.

Ryback är tillbaka och spelar inte fiol. Han spöar en mexikanare. Publiken chantar "Goldberg". 90-talet ringde, de vill ha sin gimmick tillbaka.

Nu ska vi se om Laurinitis blivit impopulär nog att plockas bort genom att få spö av Cena eller om han ska få fuska sig ur knipan.
HAHA! Massa förnedringsstuff. Sen flyr Big John. Och ingen får ingripa i matchen på någon sida för då får de sparken. Tyvärr gjorde Laurinitis misstaget förra veckan att sparka Big Show, som alltså inte har något att förlora... you get the rest. Men så knockar Show ut Cena istället! Min gissning, i måndagens RAW avslöjas det att Laurinitis lovat Show hans jobb tillbaka om han ingriper, vilket innebär att han får välja mellan hämnd eller ett jobb. Show ser inte ut att vara särskilt god vän med Laurinitis så det kan bli en intressant triangel med Cena, Show och Laurinitis.
Det är en intressant position att ha någon som är villig att arbeta för den onda för sina egna personliga skäl, utan att ta hänsyn till det större goda. Nu ska vi bara se om någon som har en halv hjärna får jobba med storyline eller om det blir någon klåpare som tappar bollen och inte kan få det att funka. Vet iaf att Show är bra när han är tweener och särskilt när han är självisk. Då blir han en naturkraft, med sin storlek och sina egna motiv så måste alla förhålla sig till honom. Samtidigt kan den som är lite klurig tämja besten, eller i alla fall dämma upp floden så den svämmar över motståndarens hus istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar