Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

torsdag 28 mars 2013

Cabin in the woods

Okej, jag är kanske sist på bollen nu. Det tog snusklång tid innan jag såg Cabin in the woods, faktiskt så råkade jag få den delvis spoilad genom Robot Chicken som gjorde parodi.

Fast det är wierd att göra parodi på något som är så mycket en parodi, eller i alla fall en homage med glimten i ögat. Nu vet jag inte om folk faktiskt har sett filmen, den verkar ha gått stilla förbi på bio och hamnat i någon DVD-hylla där den inte märks av så mycket. Förmodligen är det just nu bara Scary Movie-fans som hittar den i någon humor/skräck-kategori på macken.

Jag vet inte riktigt om jag kan säga något om filmen antingen utan att spoila, eller ens om jag kan säga något om den om jag spoilar. Det enklaste är nog att sammanfatta den med ett exempel:

Om du kände att scenen där "skräckfilmsreglerna" räknas upp i Scream var fräsch, men inte har fått ut något av efterföljarna, då är detta filmen för dig. Det är samma sak, fast bättre.

Annars är den ett bra tips för en filmkväll med polare också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar