Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

tisdag 16 juli 2013

Lite tankar om nördar som inte kan klä sig och tycker att ingen annan ska det heller.


Inspirerad av detta.

Ibland stöter jag på den typen, som tycker att bara för att man klipper sig ibland, duschar regelbundet och vågar prata med flickor är man inte nörd. Ofta jämnåriga med mig, märk väl.
Jag brukar först tänka att jag ska förklara något för dem, men jag inser sedan att de vill inte förändras, det är det som är problemet. Sen går jag och tar på mig en snygg skjorta, går ut och träffar folk, kanske har lite sex.
Då vinner jag, för de skulle aldrig våga prata med den där tjejen och upptäcka att hon är helt såld på klassiska Fallout eller har soffbordet fullt med Magic-kort. För nördar är inte nördar längre - det är vilket folk som helst som är nördar. Man kan inte se på någon om de är nörd, bara om de försöker se ut som en nörd. Eller snarare, bara om de inte förstått att man kan vara nörd utan att behöva se ut som mamma köper ens kläder.

Inte för att det är nått fel på de som inte har en klädstil, bara på de som tror att man förlorar nördighet om man har en. Man förlorar inget på att multiclassa i senaste versionen, bara kör!

1 kommentar:

  1. Ja, det är ju alltid tragiskt när man vill säga åt folk att de skulle kunna lära sig något av sin RPG-karaktär, eftersom till och med den orchen ser ut att duscha och byta kläder oftare än personen i fråga...

    SvaraRadera