Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

torsdag 30 januari 2014

All American Orgy

Mitt försök att se tuttkomedi slutar ständigt med dessa independentfilmer som utgår från en situation med sexuellt innehåll för att istället handla om relationer och övergångar mellan livsfaser - eller i det här fallet att ha fastnat i en del av livet man inte vill vara i längre med personer man växt ifrån.

Jag vet inte om det är en bra eller dålig sak att jag inte lyckas se en hjärndöd sexkomedi, när jag faktiskt hittar filmer som är ganska bra. Även om det inte riktigt känns trovärdigt att den snygga tjejen stannar med den alkoholiserade författaren utan någon särskild anledning så driver han allt framåt på ett viktigt sätt.

Tre par åker ut till en farm för att ha en orgie, eftersom det kommer föra dem närmre eller nått. Varför är egentligen inte viktigt. Det är premissen så bara köp det. Alla paren är mer eller mindre trötta på varandra, alla har olika förväntningar och situationen blir konstig (no shit, det är en orgie). Och så börjar all puts på fasaden att spricka, scen efter scen faller hela korthuset samman.

Vet inte riktigt när jag skulle faktiskt välja att se denna film om jag hade koll på vad det var, för det är inte så mycket en skrattfest som en studie i hyckleri, men kanske när jag vill skratta lite åt normaliteten. Eller bara se vilken dum idé det är att bjuda in sina vänner på en orgie. Should have ordnat en parmiddag...

Finns på Netflix eller hos Discshop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar