Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

tisdag 28 januari 2014

Brian Posehn: The Fartist

Problemet med att ha en titel som "The Fartist" och ett omslag som parodierar "The Artist" är att på min lågupplösta tv-skärm försvann Posehns namn. Det betyder att jag gissade mig fram till att det var en hackig "parodi"-film och hoppade över. Efter mååånga förslag från Netflix så kollade jag upp och insåg att det var en standup-special med nuvarande författaren till Deadpool.

Dock är titeln väldigt tydlig, det handlar otroligt mycket om fisar och andra kroppsfunktioner. Mest i en "jag börjar bli gammal och ruttnar inifrån"-kontext. Men också i en "tänk om jag kunde göra det här med kroppen"-kontext.

Jag vill inte ha fisskämt, särskilt inte från någon som kan bättre. Någon som verkligen har en stark deadpan som drar hackiga fisskämt och skrattar åt sina egna fiktiva kroppsfunktioner. Oh how the mighty have fallen...

(Kolla in Comedians of comedy-filmerna istället)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar