Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

fredag 10 januari 2014

Extreme Cheapskates

Idag ser vi in i avdelningen Freakshows of TLC, Extreme Cheapskates. Det handlar alltså om folk som är snåla. VÄLDIGT SNÅLA. Vi pratar torka sig med tyglappar, skaka bensindroppar från slangen, plocka riskorn utanför kyrkor... riktigt dumsnåla beteenden alltså.

I have to show you:

Men det blandas gudskelov ut med lite vettigare individer, som en man som cyklar istället för att ta bilen (förvånansvärt många av de andra snåljåparna kör stora pickuper) och rensar skafferiet några gånger om året, eller en som praktiserar byteshandel för att slippa undan det ekonomiska systemet - till exempel städa en frisersalong för att få en gratis klippning eller byta en operakonsert mot en bröllopstårta.

Jag klarar inte av det här programmet, eftersom jag blir så frustrerad på de dumsnåla idioterna som återanvänder pappershanddukar (istället för att använda handdukar) och slipar sin engångshyvel (istället för att raka sig med kniv). Och när man kör en tvåtonslastbil utan vettig orsak, men skakar droppar ur slangen när man tankar, då har man inte tänkt igenom sina livsval så bra.

En serie som bara visade de som gör vettiga saker, som byteshandel och minskat slöseri med skafferivaror, skulle jag vara såld på direkt. Nu blir det tolerabelt tack vare dem men jag orkar verkligen inte med att se idioter vara idioter helt oemotsagda.

(Finns på amerikanska Netflix, så vet ni när ni åker till USA.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar