Sidor

It is the duty of every generation to destroy our fathers. What scraps we keep for sentimental reasons will be their legacy.

torsdag 9 januari 2014

Sex Drive

Klassiskt upplägg, nördkillen som har en kvinnlig bästa vän som han inte ser som en potentiell sexpartner (men gissa vad hon tycker...) måste bli av med oskulden för att inte vara en loser. Dåliga beslut, triggade av kompisen, leder honom till att stjäla en bil och ge sig ut på en långresa. Misadventures happen. Seth Green är amish bilfantast. Clark Duke är kompisen (typecast någon?).

De hamnar på ett motell med temainredda rum vid ett tillfälle. Vilket jag alltid uppskattar för att det ger mig nostalgiska minnen av National Lampoon's Senior Trip (som inte är så bra, men nostalgi är den bästa kryddan).

Alltså, ni vet vad det är för typ av film, ni vet vad det kommer vara för typ av skämt, ni vet hur relationerna mellan karaktärerna kommer utvecklas. Men det är kompetent gjort, så detta är ett tips till den där kvällen när ni vill stänga av hjärnan och inte skämmas om ni somnar i soffan.
(Finns på svenska Netflix. Fast kolla trailern så har ni sett hela filmen typ.)
Finns även i en double feature med Zac and Miri make a porno hos Discshop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar